Kviečiame prisijungti prie EBSCO internetinių mokymų

Ebsco

EBSCOhost platforma yra ne tik vieta, kur galite rasti mokslinės literatūros, bet ir dirbti su visu tekstu ir bibliografija. Šios praktinės sesijos metu bus apžvelgtas straipsnių išsaugojimas atskirame aplanke; straipsnių išsaugojimas „Google“ disko paskyroje bei  darbas su bibliografinių nuorodų tvarkymo įrankiais.

EBSCOhost įrankiai efektyvesniems tyrimams ir paieškai
Data: lapkričio 17 d., ketvirtadienis
Laikas: 15:00 val.
REGISTRUOTIS


Kai klausiame vartotojų, kur jie ieško mokslinės literatūros, dažniausias atsakymas yra „Google“ paieškos sistema. Šios sesijos metu bus bandoma palyginti paieškas naudojant standartinę „Google“ paiešką, „Google Scholar“ ir „EBSCO Discovery Service“.

„Google“ ir „EBSCOhost“ platforma. Kur ieškoti patikimų mokslinių šaltinių?
Data: lapkričio 25 d., trečiadienis
Laikas: 11:30 val.
REGISTRUOTIS


Praktinis užsiėmimas skirtas asmeninei paskyrai EBSCOhost platformoje. Po užsiėmimo žinosite, kaip platformoje susikurti nemokamą paskyrą ir kokią naudą ji teikia.

Mikro sesija: mano „EBSCOhost“ paskyra
Data: lapkričio 12 d., Ketvirtadienis
Laikas: 13:00 val.
REGISTRUOTIS

Mokymai vyks anglų kalba. Kviečiame registruotis ir primename – suteikiami slaptažodžiai nutolusiems vartotojams: kreipkitės el. paštu klausk@pavb.lt dėl prisijungimo. Nurodykite savo vardą, pavardę bei skaitytojo pažymėjimo numerį. Prisijungimo duomenis Jums išsiųsime elektroniniu paštu.