Susitikimai su mažaisiais skaitytojais

Susitikimai su mažaisiais skaitytojais

Rugpjūtis Maminukų akademijai buvo dosnus renginiais ir susitikimais. Per Žolinę keliavome pabendrauti su smalsučiais į respublikinį Anykščių festivalį ,,Nuotykiai tęsiasi!“.

Tai šeimoms skirta literatūros, menų ir vasaros pramogų fiesta. Dovanų nuvežėme Julia Donaldson pasaką „Grufas“ bei Mato Grigonio žaidimą „Jūrės“.

Panevėžio rajono savivaldybės bibliotekoje mus aplankė Lėlytė Blizgutė (Rūta Anima) su Burbulų pasaka. Saulėje spindintys burbulai ir vėjo nešami balionai sukūrė neišdildomą įspūdį ir nepaliko abejingų nei mažųjų, nei suaugusiųjų.

Spėjome paskutinį trečiadienį susitikti ir su išeinančiais į darželius akademijos ,,studentais“, kurie pažadėjo mus būtinai aplankyti ir daug knygų perskaityti.

Visus mūsų susitikimus su vaikais lydi interaktyvūs pasakų skaitymai su teminėmis edukacijomis ir žaidimais. Nuo rugsėjo 1 dienos pasitiksime jau naują smalsučių būrį.

Projektą  ,,Bibliotekos pasaka be sienų: Maminukų akademijos edukacijos“ finansuoja Lietuvos kultūros taryba ir Panevėžio rajono savivaldybė.

Parengė L. Žukauskaitė
Panevėžio rajono savivaldybės viešosios bibliotekos informacija

LKT_Logotipas