Knygos „Gyvenimas šėlsta nevilties agonijoje: Jurgis Savickis – rašytojas ir diplomatas“ pristatymas su Viliumi Gužauskiu ir Donatu Juzėnu

Gyvenimas-selsta-nevilties-agonijoje
Juozo Brazausko knygos – biografinės apybraižos "Gyvenimas šėlsta nevilties agonijoje: Jurgis Savickis – rašytojas ir diplomatas“ viršelis
Data:2020-09-14
Laikas:17:15
Vieta:Konferencijų salė
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Rugsėjo 14 d.  17.15 val. bibliotekos konferencijų salėje vyks naujausios istoriko, publicisto Juozo Brazausko knygos – biografinės apybraižos „Gyvenimas šėlsta nevilties agonijoje: Jurgis Savickis – rašytojas ir diplomatas“ pristatymas.

Renginyje dalyvaus knygos autorius, literatūrologas, leidyklos Homo liber vadovas Vilius Gužauskis bei aktorius, muziejininkas Donatas Juzėnas.

Renginio metu bus demonstruojamas 15 min. filmas apie rašytoją ir diplomatą Jurgį Savickį. Filmą komentuos rašytojo krikšto sūnus Perkūnas Liutkus.

Prieš ir po pristatymo bus galima įsigyti knygą. Kaina – 5 eurai.

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *