Dalyvaukite Knygų pristatymo konkurse

Vaizdas be pavadinimo

Šiaulių apskrities Povilo Višinskio viešoji biblioteka (ŠAVB) kviečia dalyvati jau tradicija tapusiame Knygų pristatymo konkurse. Kasmet konkursas pritraukia vis daugiau dalyvių, plečiasi įsitraukiančių viešųjų bibliotekų ir mokymosi įstaigų tinklas, o 2019 metais konkurse savo mėgstamas knygas pristatė daugiau nei 300 dalyvių iš įvairiausių miestų. 

Šiemet ŠAVB organizuoja jubiliejinį – 25-ąjį Knygų pristatymo konkursą. Šia proga keičiama įprasta konkurso forma – jis perkeliamas į virtualią erdvę. Taip pat keičiasi ir knygos pristatymo, kurį turės parengti konkurso dalyviai, formatas – vietoj įprasto pristatymo gyvai, šiemet dalyviai turės parengti vaizdo įrašą. Taip konkurse sudalyvauti galės visi, nepriklausomai nuo gyvenamosios vietos ir amžiaus!

Iki lapkričio 18 d. kviečiame:

  1. NUFILMUOTI / SUMONTUOTI savo mėgstamos knygos pristatymo vaizdo įrašą (iki 5 minučių trukmės). Vieną pristatymą gali kurti 1–5 asmenys;
  2. SIŲSTI pristatymą el. paštu kpkonkursas@gmail.com.

Privaloma informacija, kurią reikia atsiųsti kartu su vaizdo įrašu

  1. autoriaus (-ių) vardas, pavardė ir amžius;
  2. kontaktinė informacija (adresas, tel. numeris);
  3. pristatomos knygos pavadinimas ir autorius;
  4. kas rekomendavo dalyvauti konkurse (jei rekomendavo).

Iš gautų vaizdo įrašų kompetentinga komisija bei Knygų pristatymo konkurso „Facebook“ puslapio sekėjai išrinks 15 geriausių, originaliausių ir labiausiai konkurso nuostatus atitinkančių knygų pristatymų, kurie bus apdovanoti bibliotekos įsteigtais prizais, o trijų geriausių darbų autoriai gaus net 200 eurų vertės kuponus knygoms įsigyti. Nugalėtojai bus paskelbti gruodžio 7 d. 

Be pagrindinių prizų, dalyvių ir visų konkurso „Facebook“ puslapio sekėjų taip pat laukia daug žaidimų, staigmenų bei konkurso partnerių („Haribo“, „Vero Cafe“, „Knygos.lt“, UAB „Rūta“, leidyklų „Aukso žuvys“, „Odilė“, „Tikra knyga“, „Nieko rimto“) įsteigtų prizų.


Konkursą organizuoja Šiaulių apskrities Povilo Višinskio viešoji biblioteka.

Projektą iš dalies finansuoja Lietuvos kultūros taryba ir Šiaulių miesto savivaldybė.

Konkurso kontaktinis asmuo: vyr. bibliotekininkė Urtė Vaserienė, el. p. urte.vaseriene@gmail.com, tel. (8 41) 37 17 32.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *