Atidaroma Mildos Radvenskaitės iliustracijų paroda „Meditacijos chemija“

Mildos Radvenskaitės darbas „Tangle“
Mildos Radvenskaitės darbas „Tangle“
Data:2020-09-03
Laikas:17:00
Vieta:Atvira jaunimo erdvė (AJE)
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Rugsėjo 3 d. 17 val. kviečiame į Mildos Radvenskaitės iliustracijų parodos „Meditacijos chemija“ atidarymą.

Autorė apie parodą: „piešiu iš poreikio įkūnyti jausmą. Žodis „gražu” galbūt nėra tinkamas mano iliustracijoms apibūdinti, nes daugelis mano darbų yra tamsios tematikos ir nemalonių sapnų, iliuzijų paveikslai. Daugiausiai dėmesio skiriu nuotaikos, emocijos perteikimui.

Nors piešti galiu įvairiais stiliais ir įvairiom temom, savo pagrindiniu piešimo stiliumi laikau nespalvotas, detalias iliustracijas perteikiančias tamsiuosius žmonių jausmus, potyrius ir elgsenos bruožus. Dažna tema būna žmogaus vidiniai skausmai ir konfliktai.“

Mildos iliustracijas galima rasti Tilės Vakarės knygoje „Kiekvienas kelias turi dvi kryptis“, Audriaus Skačkausko knygoje „Neleisk angelui nukristi nuo peties” ir kituose leidiniuose.

Kviečiame palaikyti jaunąją autorę!

Paroda veiks iki spalio 5 d.

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.