Kupiškio rajono savivaldybės viešosios bibliotekos vasaros skaitykla – Akis 2020

Skaitykla Akis

Kupiškio viešoji biblioteka jau antrus metus organizuoja lauko skaityklą, – nes norime būti arčiau jūsų! Nuo liepos 10 d. Lauryno Stuokos-Gucevičiaus aikštėje vėl galima užsukti į kupolą, kuriame iki rugsėjo 1 d. veiks vasaros skaitykla – AKIS 2020. Kaip ir pernai čia galite naudotis mainų biblioteka, Wi-Fi ryšiu, stalo žaidimais, skolintis knygas, žurnalus, laikraščius, ar tiesiog poilsiauti. Turime savo ir aplinkinių rajonų turizmo leidinių, pasiūlysime kūrybinių bei edukacinių užsiėmimų, taip pat rengsime parodas, pirmąją jau galima apžiūrėti, aikštėje ir jos prieigose veikia fotografų plenero „Pasivaikščiojimai po Kupiškio kraštą“ darbų paroda. Kviečiame užsukti!

Vasaros skaityklos darbo laikas

I–V    9–18 val.  
VI    10–14 val.

Projekto tikslas – sukurti naujas kultūros ir kitų sričių jungtis plečiant bibliotekos paslaugų įvairovę infrastruktūriniame objekte (geokupole) Kupiškio miesto aikštėje, bendradarbiaujant su Aukštaitijos regiono turizmo informacijos centrais ir kultūros įstaigomis, vykdant kūrybines iniciatyvas ir teikiant informacines, skaitymo ir laisvalaikio paslaugas.

Šis projektas tęstinis – geokupolas Lauryno Stuokos-Gucevičiaus aikštėje veikė ir 2019 m., veiklos ir teikiamos paslaugos pasiteisino.

Projektą Atviras Kupiškio informacinis srautas – AKIS 2020 finansuoja Lietuvos kultūros taryba.

Kupiškio rajono savivaldybės viešosios bibliotekos informacija

LKT_Logotipas