Konkursas – paroda „Su lėle ant pasakų sparnų“

Konkursas – paroda

Rokiškio rajono savivaldybės Juozo Keliuočio viešojoje bibliotekoje skelbiamas Aukštaitijos regiono bibliotekų kūrybinių darbų konkursas – paroda „Su lėle ant pasakų sparnų“.
 
Kviečiame, išradingai taikant įvairias meninės raiškos formas ir technikas, pagaminti savo mėgstamiausios knygos personažą– lėlę.

Reikalavimai kūrybiniams darbams:
  • Siūtas, nertas, lazdelines, pirštukines, pirštinines ir kitokias rankų darbo lėles – knygos personažus konkursui-parodai pristatyti iki 2020 m. rugsėjo mėn. 10 d. Svarbiausia, kad lėlė būtų atkeliavusi iš įvairių knygelių, ir kad ji kiekvieno širdyje pažadintų smalsumą domėtis knyga bei širdelėje paliktų gerumą ir šilumą;
  • Estetiškas, išbaigtas darbelis į konkursą pristatomas kartu su knyga į Rokiškio rajono savivaldybės Juozo Keliuočio viešosios bibliotekos Vaikų ir jaunimo skyrių (Taikos g. 19, Rokiškis LT-42141).
Konkurso paroda vyks 2020 m. rugsėjo 11 — spalio 19 d.

Konkurso dalyviai 2020 m. rugsėjo 17 d. bus pakviesti į XXIV Aukštaitijos regiono lėlių teatrų festivalį „Kai atgyja lėlės“ ir apdovanoti padėkomis, o geriausių darbų autoriai – prizais. 

Informacija teikiama:

Tel. nr. 8 458 52793
E. p. vaikai.jaunimas@gmail.com

Konkurso nuostatai

Rokiškio rajono savivaldybės Juozo Keliuočio viešosios bibliotekos informacija