Kūrybiškiausios knygų anotacijos konkursas „Pasaulis mano knygų lentynoje“

Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka
Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos nuotrauka

Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka, bendradarbiaudama su viešosiomis bibliotekomis, kviečia skaitytojus dalyvauti kūrybiškiausios knygų anotacijos konkurse ir pristatyti savo mėgstamiausias knygas.

Prisidėdami prie šio konkurso skatiname ir jus pasidalinti savo mėgstamos ir branginamos grožinės literatūros (poezijos, prozos, dramos, esė) knygos anotacija. Svarbiausia sąlyga yra kūrybiškumas, todėl neribokite savo vaizduotės!

Konkurso sąlygas ir daugiau informacijos rasite čia.

Aprašykite, nufotografuokite, nufilmuokite, nupieškite ar kita forma pristatykite savo knygų lentynos lobynus ir anotaciją iki balandžio 19 d. siųskite adresu konkursai@lnb.lt. Laiške nurodykite vardą, pavardę arba slapyvardį.

Balandžio 23 d. specialios vertinimo komisijos išrinkti 10 kūrybiškiausių darbų bus skelbiami Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos „Facebook“ paskyroje. Tuomet balsas bus suteikiamas skaitytojams – visi norintys galės balsuoti ir palaikyti patikusią anotaciją.

Balandžio 28 d. bus paskelbti keturi laimėtojai (2 išrinkti komisijos ir 2 skaitytojų), jie bus apdovanoti Lietuvos nacionalinės bibliotekos įsteigtais prizais!