Atsiminimų platforma „Parašyk apie Panevėžį“

Vaizdas be pavadinimo

Nacionalinės Lietuvos bibliotekų savaitės metu atsiminimų platforma „Parašyk apie Panevėžį“ pildoma darbuotojų prisiminimais apie biblioteką.

Šių metų Nacionalinės bibliotekų savaitės tema „Kaip pasikeitėme per 20 metų“. Norėdami pažvelgti į biblioteką skaitytojų akimis sukūrėme šventinį klausimyną, bet pilnam vaizdui susidaryti norėjome išgirsti ir žmonių, kurie bibliotekoje praleidžia daugiausiai laiko, darbuotojų prisiminimus.

Atsiminimų platformą jau papildė keletos buvusių ir esamų darbuotojų mintys ir ryškūs prisiminimai apie įsimintinas akimirkas bibliotekoje. Kviečiame skaityti čia ir bibliotekos feisbuke.

Taip pat skaitykite Vaikų literatūros skyriaus pastebėtus pasikeitimus. Atsiminimų platforma „Parašyk apie Panevėžį“ buvo sukurta siekiant įtraukti bendruomenių narius į atsiminimų apie Panevėžį dalinimąsi. Dalindamiesi ir skaitydami pasakojimus apie Panevėžį sukuriame tvirtesnį ryšį su savo miestu ir pildome istoriją –  Bibliotekos kraštotyrinių rankraštinių paveldo dokumentų fondą. Savo atsiminimą apie Panevėžį bet kuriuo metu galite palikti užpildydami formą.