Mantvido Kirklio tapybos darbų paroda

Vaizdas be pavadinimo
Data:2020-01-24
Laikas:17:30
Vieta:Atvira jaunimo erdvė (AJE)
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Kviečiame į kūrėjo, dizainerio, drabužių linijos „blank” įkūrėjo Mantvido Kirklio tapybos darbų parodos atidarymą.

„Mano kūryba dažnai atspindi mano nuotaiką, todėl darbai gan skirtingi. Darbuose perteikiu savo mintis, emocijas ar sapnus. Dažniausiai darbų idėjos būna paslėptos, suprantamos tik man, todėl žiūrovas turi pats surasti sau artimą reikšmę, kiekvienas gali įžvelgti sau artimą idėją.

Piešti ir tapyti pradėjau nuo pat vaikystės, tam įtakos turėjo mano kūrybiška šeima, augau meniškoje aplinkoje ir sėmiausi daugybę idėjų iš tėvų, mano įgūdžius padėjo ištobulinti dailės mokykla ir taip pat mano drabužių linija.

Kaip ir minėjau, kai kuriose paveiksluose galima įžvelgti mano sapnų motyvų. Pradėjęs lankyti dailės mokyklą, nervindavausi, kad neturiu vaizduotės ir galiu tapyti tik natiurmortus, bet pradėjęs domėtis sapnais ir juos analizuoti pasisėmiau begalę idėjų, supratau, kad idėjos ateina iš pasąmonės, o ją reikia treniruoti. ”

Parodą Atviroje jaunimo erdvėje galite aplankyti iki vasario 26 d.

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.