Kviečiame į laiko planavimo mokymus jaunimui

Laiko planavimo mokymai
Data:2019-12-18
Laikas:16:00
Vieta:Atvira jaunimo erdvė (AJE)
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Sakoma, jog laiko planavimas iš tikrųjų yra veiklos planavimas. Tik planuodami veiklą galime nuspręsti, ar tai, ką darome, yra svarbu ir neeikvoja mūsų dėmesio.

Mokymų metu aiškinsimės įprastinius laiko išnaudojimo įpročius ir sužinosime būdų, kaip juos pakeisti. Mokysimės kurti veiklos planus, naudotis planavimo įrankiais ir metodais. Kitaip tariant, praktikuosimės didinti veiklos efektyvumą.

Žiniomis dalinsis Kauno technologijos universiteto Panevėžio technologijų ir verslo fakulteto Technologijų ir verslumo kompetencijų centro vadovė doc. dr. Nida Kvederaitė. N. Kvederaitė daugiau nei 15 metų dirba vadybos srityje ir konsultuoja universiteto studentus, švietimo institucijų vadovus bei pedagogus, mielai savo žiniomis dalijasi su moksleiviais.

Kviečiame!

Vietų skaičius ribotas.
Skirta 14–29 m. jaunimui.
Registracijos anketa čia.

Sekite renginio informaciją Atviros jaunimo erdvės „Facebook“ paskyroje.

Renginys iš bibliotekos vykdomo projekto „Panevėžio AJE: įgūdžių laboratorija“

Remia
Jaunimo reikalų departamentas prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.