Audriaus Balčėčio fotografijų albumo „Tbilisi“ pristatymas

17 a. sieros stogų stogas Tbilisyje
A. Balčėčio nuotrauka "17 amžiaus sieros stogų stogas" iš albumo „Tbilisi“
Data:2019-12-12
Laikas:17:15
Vieta:Konferencijų salė
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Kviečiame į Audriaus Balčėčio fotografijų albumo „Tbilisi“ pristatymą. Dalyvaus autorius Audrius Balčėtis, fotomenininkas Algimantas Aleksandravičius, Gruzijos (Sakartvelo) ambasados atstovai.

„Apsilankymai Tbilisyje mano atmintyje išliks visą gyvenimą. Esu labai dėkingas svetingiems Sakartvelo žmonėms, o labiausiai žmogui, narsa sudaužiusiam visas negandas – Davidui Kachiašvili Dilkai, su kuriuo suvedė likimas mūsų gražiai, nuoširdžiai draugystei. Šiomis fotografijomis norėčiau prisidėti prie Taikos – Draugystės tilto tarp Sakartvelo ir Lietuvos, kuris padės dar artimiau pulsuoti mūsų karštoms širdims“, – teigia fotografijų albumo autorius Audrius Balčėtis.

„Henry David Thoreau kartą pasakė: „Niekas kitas taip neišplečia pasaulio, kaip draugai tolimuose kraštuose; jie kuria platumas ir ilgumas…“. Taip ir mes kartu kuriame platumas ir ilgumas… Šios platumos ir ilgumos atvedė į Sakartvelą Lietuvos verslininką iš Panevėžio Audrių Balčėtį… Pabrėžiant ypatingus teatrinius santykius tarp Panevėžio ir Sakartvelo. Štai dėl ko jis atvyko į Sakartvelą, kad sumažintų pasaulį – įamžintų Tbilisį juoda ir balta spalvomis“, – pristatydamas fotografijų albumą rašo Sakartvelo teatro bendruomenės pirmininkas Giorgi Gegechkori.

Kviečiame atvykti ir išgirsti daugiau įspūdžių ir pasakojimų.

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.