Susitikimas su Eva Tombak ir naujausios jos knygos „Atia, suskiai! 33 minčių išvarymo dienos“ pristatymas

Data:2019-11-27
Laikas:17:15
Vieta:Konferencijų salė
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Kviečiame į susitikimą su rašytoja, jogos praktike ir srautinio rašymo dėstytoja Eva Tombak. Autorė pristatys naujausią savo knygą „Atia, suskiai!“ – itin asmenišką dienoraštį, minčių užrašinę ir pagalbos sau žemėlapį.

„Vieni svajoja, kiti ieško gyvenimo prasmės, o aš rašau knygas“ – sako Eva Tombak, gyvenimo kelio vidurį pasirinkusi rašytoja. Į 33 minčių išvarymo dienoraštį, kurį pavadino „Atia, suskiai!“, rašytoja sudėjo daug savęs ir įžvalgų, ką daryti su „aš“, kai jis „knisa“ abejonėmis. Kaip surasti balansą tarp „aš pats geriausias“ ir „aš netikša“, ir kodėl tuo verta rūpintis.

Taip buvo sukurtas „savitas, unikalus romano, dienoraščio, motyvacinės literatūros ir savipagalbos knygos derinys; tarsi žiūrėtum į kito gyvenimą pro rakto skylutę – ir smalsu, ir baugu, kad pričiups,“  – knygą apibūdina psichologė Vaiva Klimaitė. „Atia, suskiai“ skatina galvoti ne tik apie Evą ir jos gyvenimą (nors rašoma juk apie tai!), o apie save. Knygoje patariama užduoti klausimus sau, įsiklausyti į save, vertinti srautinį rašymą, kaip įdomų iššūkį ir jį išbandyti. Autorė nenurodo, kuo būti ar tapti, neduoda konkrečių patarimų, kaip, ką ir kada daryti, o skatina pažvelgti į save. „Tavo vidus jau seniai žino, kas tu, dabar metas tai sužinoti ir tau“, kviečia autorė.

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.