Savireklamos paslaptys jaunimui su „Toastmasters Kaunas“ įkūrėju Robertu Šunoku

Mokymai jaunimo
Data:2019-12-07
Laikas:10:30
Vieta:Atvira jaunimo erdvė (AJE)
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Kaip tinkamai save pristatyti pasauliui, kuriame tiek daug informacijos, o dažnai – ir niekam tikusio turinio? Kaip komunikuoti žodžiu, tekstu ir vaizdu? Kokią nuomonę apie mus gali susidaryti kiti asmenys? Į šiuos klausimus atsakys Robertas Šunokas – viešojo kalbėjimo ir lyderystės klubo „Toastmasters Kaunas“ bendraįkūrėjas.

Ko dalyviai išmoks?

Mokymų metu dalyviai susipažins su asmeninės reputacijos, asmeninės ženklodaros kūrimo arba kitaip – „branding“ sąvoka, ir sužinos, kaip jaunam žmogui tiktų save pristatyti viešai.

Apie lektorių

Mokymus ves Robertas Šunokas – viešojo kalbėjimo ir lyderystės klubo „Toastmasters Kaunas“ bendraįkūrėjas, praktinės viešojo kalbėjimo konferencijos „Go Speak“ organizatorius, kompiuterijos ekspertas, renginių organizatorius ir vedėjas. Lektorius domisi bendravimo, viešųjų ryšių, asmeninio efektyvumo, saviugdos, komandinio darbo, tikslų siekimo ir motyvacijos temomis, improvizacija.

Jeigu kuriate verslą, rengiate asmeninį tinklaraštį, ieškote darbo ar tiesiog norite žinoti, kaip kuriamas viešasis asmens įvaizdis – šie mokymai jums!

Mokymai skirti 14–29 m. jaunimui.

Vietų skaičius ribotas.
Registracijos anketa čia.
Sekite renginio informaciją Facebook puslapyje.

Renginys iš projekto „Panevėžio AJE – įgūdžių laboratorija 2019“

Rėmėjai
Jaunimo reikalų departamentas prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos
jrd-logo

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.