Mokymai jaunimui „Patrauklaus CV kūrimas“

Mokymai jaunimui CV
Data:2020-01-29
Laikas:16:00
Vieta:Atvira jaunimo erdvė (AJE)
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Gyvenimo aprašymo (CV) kūrimas – svarbus pirmasis laiptelis darbo paieškoje. Svarbu pristatyti save, kaip patrauklų darbuotoją, tokį, kuris išsiskiria iš kitų. Mokymų lektorė – Jaunimo darbo centro specialistė Vilanda Gustaitė, žino, kaip sukurti patrauklų prisistatymą. Šiomis paslaptimis ji pasidalins ir su jaunuoliais.

Pasak Užimtumo tarnybos specialistų, CV turi būti kuriamas konkrečiai darbo vietai; jo tikslas – parodyti, kad darbo ieškantis asmuo gebės jį atlikti, ir gerai žino, kokie šio darbo reikalavimai. Ne mažiau svarbu atkreipti dėmesį, ar darbo skelbime prašoma atsiųsti motyvacinį laišką. Motyvacinis laiškas suteikia galimybę glaustai paaiškinti gyvenimo aprašyme paminėtus faktus ir duoti daugiau informacijos apie save.

Kokia informacija svarbiausia, kaip ją tinkamai pateikti ir kaip visa tai sutalpinti į vieną ar du puslapius? Įgalinkite kūrybinius gebėjimus arba ateikite pasitarti su specialistais!

Mokymai skirti 14­–29 m. jaunimui.

Partneriai:
Jaunimo darbo centras

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.