Grafinio dizaino mokymai jaunimui

Grafinio dizaino mokymai
Data:2019-11-18
Laikas:16:00
Vieta:Virtualios grafikos studija
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Grafinis dizainas remiasi ne vien talentu ir technologijų išmanymu, bet ir fantazija, gebėjimu improvizuoti, o taip pat reikalauja ir šiek tiek intuicijos. Kviečiame išbandyti savo sėkmę grafikos dizainerio vaidmenyje. Mokymus ves daugiametę patirtį šioje srityje turinti grafinio dizaino lektorė Vilma Gudeikaitė.

Ko išmoksite?

Mokymų metu bus naudojama „MS Publisher“ programa, skirta vizualinių objektų kūrimui. Dalyviai išmoks sukurti patrauklų vizualinės komunikacijos produktą, vertinti turinio kokybę, naudotis nemokamais nuotraukų šaltiniais, programa „MS Publisher“ ir sužinos estetinio vaizdo paslapčių.

Apie lektorę

Vilma Gudeikaitė – dizaino ir interneto svetainių kūrimo paslaugas teikiančios įmonės direktorė, laisvai samdoma konsultantė ir lektorė, laikraščių „The Baltic Times“, „Palanga ir Lietuvos pajūris“, „Ukmergės žinios“, „Utenos diena“ dizainerė, Nacionalinio poligrafijos, žiniasklaidos ir reklamos standarto rengimo ekspertė, kuria prekinius ženklus, dėsto Socialinių mokslų kolegijoje ir kitose profesinio mokymo įstaigose.

Kodėl verta dalyvauti?

Skaitmeninio amžiaus vizionierių įžvalgose dažnai kalbama apie grafinio dizaino kompetencijas, kurios tampa vis labiau reikalingos. Šiandien grafinis dizainas prisideda prie kiekvienos įstaigos įvaizdžio, patogesnės vartotojų prieigos prie paslaugų ir informacijos, efektyvaus žinių pateikimo, duomenų vizualizavimo. Technologijų amžiuje grafinis dizainas yra ir menas, ir mokslas, o visų svarbiausia – komunikacijos įrankis.

Kaip valdyti šį įrankį ir išnaudoti visus jo privalumus, sužinosite mokymų metu naudodamiesi inovatyvia Virtualios grafikos studijos įranga!

Mokymai skirti 14­–29 m. jaunimui.
Vietų skaičius ribotas.

Registracija el. paštu: aje@pavb.lt

–––––

Renginys iš bibliotekos vykdomo projekto „Panevėžio AJE: įgūdžių laboratorija“

Rėmėjai
Jaunimo reikalų departamentas prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos
jrd-logo

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.