Tęsiasi „Siuvimo ABC“ edukacija bibliotekoje

„Siuvimo ABC“ edukacija bibliotekoje

Siuvimas sparčiai populiarėja, mokėti siūti tampa madinga. Be to, siuvimas yra puikus būdas kūrybiškai paįvairinti savo gyvenimą. Ignalinos viešojoje bibliotekoje tęsiasi „Siuvimo ABC“  edukacija, kurią veda  MB Daivos siuvyklėlės vadovė, puiki savo srities specialistė Daiva Čeberakiene.

Pirmieji žingsniai nėra lengvi. Jau susipažinome su visomis siuvimui reikalingomis priemonėmis, „susidraugavome“ su savo siuvimo mašinomis! Šios edukacijos metu pasisiuvome daugkartinio naudojimo krepšelius, kurie dabar sparčiai populiarėja. Pasirodo, tam reikia visai nedaug: gabalo gobeleno arba kitokio standesnio audinio atraižos, plačios juostelės krepšelio rankenoms, žirklių ir matavimo juostelės. Kviečiame visus prisidėti prie planetos švarinimo – atsisakykite vienkartinių plastikinių maišelių ir  pasisiūkite medžiaginį, kuris tarnaus metų metus.

Turite siuvimo mašiną? Kviečiame jungtis prie mūsų! Išmoksite  pasidaryti brėžinius, iškarpas, patys kirpsite ir siūsite, o savomis rankomis pagaminti daiktai originalūs ir mieli širdžiai.

Ignalinos rajono savivaldybės viešosios bibliotekos informacija