Šachmatuose paslėpta jėga, nešanti žmonėms džiaugsmą

Šachmatų diena
Šachmatų diena
Data:2019-11-04
Laikas:17:00
Vieta:Konferencijų salė
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Asociacija „Bibliotekininkų klubas“ drauge su Panevėžio šachmatų klubu organizuoja greitųjų šachmatų turnyrą, kuriame jėgas išbandys miesto senjorai ir jaunimas.

Kviečiame šachmatų entuziastus ir visus, kuriuos traukia šis intelektualus sportas, sudalyvauti turnyre arba pabūti palaikymo komanda savo draugams. Tai puiki proga šachmatų lentoje susigrumti su įvairaus amžiaus žmonėmis, išbandyti savo jėgas ir smagiai praleisti laiką!

Turnyrui teisėjaus Panevėžio šachmatų klubo direktorius Arvydas Baltrūnas.
„Kaip meilėje, kaip muzikoje, šachmatuose paslėpta jėga, nešanti žmonėms džiaugsmą…“ – Z. Taraš
Kviečiame dalyvauti!

Projekto partneriai: Panevėžio apskrities G. Petkevičaitės-Bitės viešoji biblioteka, asociacija „Panevėžio Šachmatų klubas“ ir asociacija „Panevėžio Rotaract klubas“.

Projektą „Panevėžio miesto senjorų gyvenimo kokybės ir pozityvaus mąstymo gerinimas“ finansuoja Panevėžio miesto savivaldybė

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.