Kauno miesto kamerinis teatras bibliotekoje pristato spektaklį „Noktiurnas“

Vaizdas be pavadinimo
Data:2019-11-12
Laikas:18:00
Vieta:Menų skaitykla
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

„Noktiurnas“ – tai tragiška istorija apie tai, kaip gyvenime svarbu atleisti. Spektaklis pastatytas pagal to paties pavadinimo amerikiečių rašytojo, dramaturgo, režisieriaus Adamo Rappo pjesę. Spektaklio pagrindinis veikėjas atvers savo patirtį ir žaizdas tam, kad jas išsigydytų ir padėtų išgyti kitiems.

Spektaklio kūrybinė komanda – režisierius Gytis Padegimas, aktoriai Dovydas Stončius ir Albinas Budnikas, dailininkė Birutė Ukrinaitė.
Spektaklio režisierius Gytis Padegimas – vienas produktyviausių Lietuvos režisierių, pastatęs daugiau nei 100 spektaklių Lietuvoje ir užsienyje, nuolat ieškantis naujų, Lietuvoje dar nepristatytų autorių. Pasak jo, šis spektaklis bus netikėtumas žiūrovui, į kurį kiekvienas turi ateiti mąstančia širdimi – nusiteikti mąstyti ir jausti, suprasti kitą. „Pjesė kalba apie tai, kad net po skausmingų įvykių, susijusių su netektim, turi būti atgaila, atsiprašymas ir gailestingumas“, sako režisierius.

Spektaklis bus rodomas Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešojoje bibliotekoje.

Trukmė 1 val. 45 min.
Bilietai parduodami: tiketa.lt

Rėmėjas:
Lietuvos kultūros taryba

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.