Netikėta, ryški Arvydo Gudo kūrybos paroda

Arvydo Gudo paveikslas
Pradžia:2019-09-10 17:30
Pabaiga:2019-09-30 19:00
Vieta:II a. erdvės
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Į miestą žengia ruduo, o biblioteka siūlo dar pratęsti vasarišką nuotaiką. Visą rugsėjį bibliotekos II a. erdvėse karaliaus itin ryškūs, jaunatviški, net provokuojantys menininko Arvydo Gudo skaitmeninės grafikos darbai. Parodos atidarymas rugsėjo 10 d. 17. 30 val.

Pasvalietis menininkas jau vaikystėje jautė potraukį piešti, tapyti, „pagauti“ aplink besiskleidžiantį grožį. 2016 m. jis baigė Dailės ir dizaino pedagogikos studijas Šiaulių universitete. Šiuo metu aktyviai kuria: fotografuoja, kuria skaitmeninę grafiką, bendradarbiauja su teatrais kaip spektaklių dailininkas.

A. Gudas dažnas parodų dalyvis: dalyvavo 56-oje Šiaulių menininkų parodoje, grupinėje parodoje „Masinė hipnozė“, Kauno grafikos bienalėje „Fragmento (r)evoliucija“ ir kitose. Surengė keletą asmeninių parodų. Jo graffiti darbas „Gatvės kalba“ puošia Pasvalio viešąją erdvę.

Viename interviu menininkas yra sakęs, kad „geriausias jo apibūdinimas – tai žmogus, kuris džiaugiasi gyvenimu.“ Ateikite į parodą ir pasinerkite į laisvą, gaivališką menininko pasaulį!

Paroda veiks iki rugsėjo 30 d.

ATKREIPIAME DĖMESĮ, kad vykstant Respublikos gatvės tvarkymo darbams Jūsų patogumui į biblioteką galima patekti ir per tarnybinį įėjimą iš A. Kisino g. pusės.

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.