Kviečiame į virtualią kelionę – J. Miltinis ir jo teatro ženklai Panevėžyje

Juozas Miltinis ir jo teatro ženklai Panevėžyje virtualiai. Sklaidai.doc
Data:2019-09-11
Laikas:16:00
Vieta:Juozo Miltinio memorialinis butas

Minint Juozo Miltinio 112-ąsias gimimo metines J. Miltinio palikimo studijų centras papildė savo veiklas virtualiu, įtraukiančiu žaidimu, kuris kvies keliauti po Panevėžį ir ieškoti garsiojo režisieriaus bei jo teatro ženklų. Kviečiame į žaidimo pristatymo renginį!

Šis žaidimas gimė įgyvendinant projektą „Juozas Miltinis ir jo teatro ženklai Panevėžyje virtualiai“. Interaktyvus lietimui jautrus multifunkcinis stalas su įdiegtu edukaciniu žaidimu-viktorina suteiks dar didesnes galimybes patraukliai ir šiuolaikiškai atrasti legendinio režisieriaus teatro ženklus mūsų mieste. 

Juozas Miltinis ir jo teatro ženklai  – virtualus pasivaikščiojimas po miestą, kuriame buvo įgyvendinta režisieriaus teatro svajonė. Keliausime režisieriaus pramintais takais, atrasime su teatru susijusius objektus, sustosime prie jų, susipažinsime ir išgirsime istorijas. Kiekvienas atpažintas objektas skatins atrasti kitą – išklausyti vis naują pasakojimą, sustoti ir prisijaukinti Miltinio ir jo aktorių išvaikščiotas ir legendomis apipintas vietas. Ši virtuali kelionė baigiama meno paslapties aurą turinčioje vietoje – režisieriaus namuose, Juozo Miltinio palikimo studijų centre.

Edukacinis žaidimas-viktorina patraukli inovatyviu turinio pateikimu ir pažintine prasme. Žaidimo turinys yra pritaikomas skirtingoms amžiaus grupėms, tad galvas pasukti bus įdomu ir moksleiviams ir jų tėveliams ar mokytojams. Žaisti galės tiek individualūs centro lankytojai, tiek grupės. Džiaugiamės, kad pasitelkę informacines technologijas galime pristatyti patrauklią, įtraukiančią kultūrinio ir istorinio tapatumo ugdymo priemonę.  

Projektą remia: Lietuvos kultūros taryba, Panevėžio miesto savivaldybė

LTK_Logotipas1-2