Kviečiame į bibliotekos stendą mugėje

Expo 2019
Pradžia:2019-09-27 12:00
Pabaiga:2019-09-29 16:00

Rugsėjo 27–29 d. biblioteka dalyvaus EXPO AUKŠTAITIJA 2019 mugėje „Cido“ arenoje, lankytojams siūlydama įdomiai ir prasmingai praleisti laisvalaikį.

Bibliotekos stende Jūsų laukia virtualūs žaidimai, ETNO kilimas, stalo žaidimas „Kelionė į devintą stotį“ ir skaitykla mažyliams. Čia rasite bibliotekos atvirlaiškius ir renginių skrajutes, pirmieji sužinosite apie naujai kuriamas paslaugas ir erdves.

Bibliotekos stende savo veiklas ir inovacijas kartu pristatys Kupiškio rajono savivaldybės viešoji biblioteka, Panevėžio miesto savivaldybės viešoji biblioteka ir Panevėžio rajono savivaldybės viešoji biblioteka. Jos lankytojus džiugins prasmingomis edukacijomis, robotikos užsiėmimais, viktorinomis ir kita smagia veikla.

Susitikime mugėje EXPO AUKŠTAITIJA 2019. Mokykimės, kurkime ir atraskime kartu!

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.