Kviečia Lietuvos moksleivių dainuojamosios poezijos festivalis-konkursas „Mano senas drauge…“, skirtas Elenai Mezginaitei atminti

Gitara ir ranka
Data:2019-11-15
Laikas:15:00
Vieta:Panevėžio muzikinis teatras
Adresas:Nepriklausomybės aikštė 8
Panevėžys

Kviečiame į VIII Lietuvos moksleivių ir jaunimo dainuojamosios poezijos festivalio-konkurso „Mano senas drauge…“, skirto Elenai Mezginaitei atminti, baigiamąją šventę Panevėžio muzikiniame teatre.

Šventės metu klausysimės dainų autorių ir atlikėjų konkursinio koncerto ir žiuri atrinktų laureatų koncerto. Organizatorių sudaryta kompetentinga komisija vertins solistų ir ansamblių muzikinę interpretaciją, kūrinio ir atlikimo įtaigumą, atlikimo profesionalumą, kūrybos originalumą.

Festivalio laureatams bus skiriamos I, II ir III vietos už Elenos Mezginaitės poezijos muzikinę interpretaciją; I, II ir III vietos už profesionalų atstovavimą dainuojamosios poezijos žanrui. Vienas iš atlikėjų bus paskelbtas Didžiojo prizo (Grand prix) laimėtoju. Festivalio laureatų koncerto dalyviai bus apdovanojami Nominanto, Laureato diplomais, rėmėjų įsteigtais prizais ir dovanomis.

PROGRAMA

10 val. – konkursinis koncertas

15 val. – laureatų koncertas

Atvykite pasiklausyti unikalių poetės Elenos Mezginaitės kūrybos interpretacijų ir išgirsti autorinių dainų, kurias atliks moksleiviai iš visos Lietuvos!

Renginys nemokamas.

Renginio metu bus filmuojama ir fotografuojama.

Norite dalyvauti kaip dainų autorius ir atlikėjas? Paraiškos teikiamos iki lapkričio 11 dienos.

Organizatoriai ir partneriai:

Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešoji biblioteka,
Juozo Urbšio visuomeninės minties ir kultūros centras,
Panevėžio muzikinis teatras,
Vytauto Žemkalnio gimnazija.

Rėmėjai:

Panevėžio miesto savivaldybė,
AB „Panevėžio energija“,
UAB „BURBULIUKAS IR CO“,
UAB „Midenė“.

Festivalio logo

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.