Išbandykite naujas duomenų bazes

Duomenų bazės

Visiems, besidomintiems mokslo ir verslo naujovėmis iki š. m. gruodžio 31 d. siūlome išbandyti  „Academic Search Ultimate“ ir „Business Source Ultimate“ duomenų bazes.

„Academic Search Ultimate“ yra daugiadisciplininė akademinė duomenų bazė, siūlanti tyrėjams ir studentams didelę viso teksto, recenzuojamų žurnalų kolekciją iš skirtingų pasaulio šalių. Joje rasite išsamios informacijos  antropologijos, astronomijos, biologijos, chemijos, inžinerijos, geografijos, teisės, matematikos, muzikos ir daugybės kitų mokslų srityje.

„Business Source Ultimate“ duomenų bazė suteikia studentams ir tyrėjams globalią verslo tyrimų perspektyvą, padedančią sekti verslo tendencijas visame pasaulyje. Duomenų bazėje yra tūkstančiai viso teksto žurnalų iš Europos, Azijos, Okeanijos ir Lotynų Amerikos. Šios duomenų bazės tematika apima apskaitą, administravimą, bankininkystę, ekonomiką, finansus, žmogiškuosius išteklius, vadybą ir rinkodarą.

„Academic Search Ultimate“ ir „Business Source Ultimate“ duomenų bazės yra pridėtos prie EBSCOhost platformos ir yra prieinamos vartotojams tiek bibliotekoje, tiek nuotoliniu būdu.

Dėl nuotolinės prieigos kreipkitės db@pavb.lt