Biblioteka sveikins su Mokslo ir žinių diena

Su mokslo ir žinių diena_sveikinimas
Data:2019-09-02
Laikas:9:00
Vieta:Įvairios bibliotekos erdvės
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Rugsėjui prasidėjus būriai vaikų ir jaunimo skuba į klases, bet ši diena – ne vien akademinė šventė. Rašytojas O. de Balzakas yra pasakęs: „Visų mokslų raktas yra klaustukas.“ Mokomės visi, visur ir visada, jeigu neprarandame žingeidumo ir noro augti. Šią gražią dieną biblioteka kviečia užsukti visus, kurie trokšta atrasti, pažinti ir tobulėti.

Mokslo ir žinių dienos proga biblioteka sveikins naujus lankytojus, kuriems visą pirmąją rugsėjo savaitę dalins nemokamus skaitytojų pažymėjimus. Vaikų literatūros skyrius (Aukštaičių g. 4) naujuosius skaitytojus netgi diplomuos. Kiekvienam naujai užsiregistravusiam vaikui (iki penktos klasės) bus įteiktas ne tik skaitytojo pažymėjimas, bet ir įrėmintas skaitytojo diplomas. Juk tapti bibliotekos skaitytoju – tai didelis laimėjimas gyvenime.

Bibliotekos registratūroje galėsite pasivaišinti obuoliais ir saldainiais, išsitraukti įkvepiančią citatą, užrašyti atvirlaiškį. Čia rasite informacijos apie bibliotekos renginius, klubus ir edukacijas. O vienam iš naujai užsiregistravusių skaitytojų dovanosime prizą.

Būkime žingeidūs ir aukime kartu!