Virtualus klubas gerų knygų mylėtojams

Tinklaraštis Geros knygos. Iliustracija: kavos puodelis, pyragaičiai, knyga.

Biblioteka jau ne vienerius metus kviečia į gyvus pokalbius apie knygas lankytojų pamėgtame Bitės knygų klube. Bet ar žinojote, kad knygų entuziastai laukiami ir virtualioje bibliotekos erdvėje? Tinklaraštis „Geros knygos“ – tai aktualios knygų rekomendacijos, įdomūs pokalbiai ir diskusijos.

 „Geros knygos“ – lyg virtuali kavinukė, kur skaitančiųjų mintys apie patikusias knygas pradžiugina tarsi skanus pyragas prie kavos. Apsilankykite ir pasimėgaukite įdomiais pokalbiais su bibliotekos bičiuliais ir svečiais apie jų skaitymo įpročius ir literatūrinius atradimus. Jeigu knygų gausybėje niekaip neišsirenkate, ką skaityti, tinklaraštyje rasite žinomų žmonių – teatralų, žurnalistų, rašytojų, muzikantų – knygų rekomendacijas. Knygų kritikais galėsite tapti ir patys, pasidaliję įspūdžiais apie perskaitytus kūrinius arba atliepdami kitų skaitytojų nuomonei. Čia sužinosite ir apie literatūrines premijas gavusias knygas, rasite profesionalias leidinių apžvalgas.

Tapkite ir jūs „Gerų knygų“ turinio kūrėjais, atsiųsdami savo atsiliepimą apie perskaitytą knygą el. paštu virginija.svediene@pavb.lt