Bibliotekoje veikia atvira jaunimo erdvė „Labas“

tvira jaunimo erdvė „Labas“

Anykščių L. ir S. Didžiulių viešojoje bibliotekoje įsikūrusi atvira jaunimo erdvė „Labas“ – vieta prasmingam laisvalaikiui ir savirealizacijai, kurioje buriasi Anykščių miesto jaunimas, norintis paįvairinti savo kasdienybę, pakeisti aplinką ar dalyvauti jiems įdomioje veikloje.


Atvira jaunimo erdvė (AJE) – tai 14-29 m. jaunimui pritaikyta patalpa bibliotekoje, kurioje jaunimas gali susipažinti su bendraamžiais, žaisti stalo futbolą, įvairiausius stalo žaidimus, pasiūlyti ir įgyvendinti savo idėjas, dalyvauti renginiuose, prisidėti prie įvairių akcijų, kūrybinių veiklų organizavimo, mokytis, ilsėtis ar tiesiog jaukiai išgerti arbatos. Tad ką nori veikti – rinktis TAU! 

Jaunimas turi galimybę naudoti bibliotekoje turimus resursus – knygų fondą, duomenų bazes, specialistų pagalbą, įvairias bibliotekos erdves bei įrangą savo idėjų realizavimui.

AJE teikiamos paslaugos ar organizuojamos veiklos nėra priverstinės, nereikia prisižadėti reguliariai lankytis ar mokėti pinigus, jaunas žmogus pats apsisprendžia ar tai jam įdomu, ar jis nori įsitraukti į tam tikras veiklas.

Atviros jaunimo erdvės tikslas – vykdyti atvirą darbą su jaunimu siekiant suteikti prasmingos veiklos ir saugaus laisvalaikio galimybių savirealizacijos erdvės nerandantiems jauniems žmonėms bei palengvinti jų integraciją į gyvenamąją aplinką.

Užeik ir pamatysi pats!

Erdvė atvira antradieniais ir ketvirtadieniais 14.00-17.00
El. p.: idejulabas.avb@gmail.lt

AJE FACEBOOK: https://www.facebook.com/jaunimoerdvelabas/

Anykščių L. ir S. Didžiulių viešosios bibliotekos informacija