Dailės studijos IN tapybos darbų paroda

Dailės studijos IN tapybos darbų paroda
Pradžia:2019-06-05 17:15
Pabaiga:2019-06-27 18:00
Vieta:I a. erdvės
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Birželio 5 d. (trečiadienį) 17. 15 val. kviečiame į dailės studijos IN parodos atidarymą. Tai jau trečioji šios studijos paroda bibliotekos erdvėse. Kiekviena jų žavi savo įvairove, savitumu, kūrybiniais ieškojimais. Studijos vadovė dailininkė Irina Nosova džiaugiasi dalyvių pasiekimais, stebisi jų entuziazmu ir noru tobulėti.

Panevėžyje vykęs Kultūros forumas ir jame išsakytos lektorių mintys padrąsino ir toliau puoselėti mažų bendruomenių veiklą. Anot žurnalisto, politikos apžvalgininko Donato Puslio, pasaulio centras yra ten, kur esi tu, nuo tavęs viskas prasideda.

Studijos veikla neapsiriboja tapybos užsiėmimais. Tai ir pažintinės išvykos į nepažintas vietas, MO muziejų, parodų lankymas. Surengta nemažai personalinių ir teminių parodų miesto bibliotekose, darbovietese, kavinėse, Krekenavos Bazilikos Parapijos namuose.

IN dailės studija įsikūrusi ypatingą aurą turinčioje erdvėje – J. Masiulio knygyno patalpose, kur, anot Karolinos Masiulytės-Paliulienės, visada kvepėjo menu ir gera nuotaika. Visi kartu tradiciškai švenčia Kalėdas su gyva muzika ir šaradomis. Kaimynystėje esančios juvelyrikos dirbtuvės „Pumpurai“ jaunatviškai įsilieja į bendrą veiklą. Šiemet pradėta nauja tradicija –piknikas po žydinčiu kaštonu šalia knygnešių koplytstulpio.

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.