Vasaros knygų fiesta

Vasaros knygų fiesta
Data:2019-06-07
Laikas:12:00
Vieta:Laisvės aikštė
Adresas:Laisvės a.
Panevėžys

Biblioteka kviečia visus į Vasaros knygų fiestą 2019, vyksiančią birželio 7 d. (penktadienį) 12–18 val. Laisvės aikštėje.

Tai mažoji Panevėžio knygų mugė, kurioje galima įsigyti naujausias ir anksčiau leistas retesnes knygas už gerokai mažesnę kainą.

Tradiciškai šioje Knygų fiestoje dalyvaus mažosios leidyklos, vyks knygų pristatymai, susitikimai su knygų autoriais, edukacijos.

Šią knygų fiestą aplankys ir su gerbėjais susitiks publikos mylimos aktorė Vaiva Mainelytė ir aktorė, žurnalistė, rašytoja Gražina Baikštytė. Kino žvaigždės pristatys G. Baikštytės knygą „Gyvenimas kaip teatras“. Tai tęstinio projekto „Literatūros ir kino dienos bibliotekoje X“  renginys.*

Tebūnie „Vasara knygoms!“

*Projektą remia

LIETUVOS KULTŪROS TARYBA

PANEVĖŽIO MIESTO SAVIVALDYBĖ

LTK_Logotipas Panevezio-miesto-savivaldybe logo

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.