Muziejų naktis bibliotekoje

Muzieju naktis baneris
Data:2019-05-18
Laikas:18:00
Vieta:Įvairios bibliotekos erdvės
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Jau trečius metus iš eilės biblioteka jungiasi prie unikalaus renginio „Muziejų naktis“. Šią naktį kultūros įstaigos atskleidžia iki tol nematytas spalvas ir kviečia į netikėtą nuotykį.

Bibliotekoje „naktinėtojų“ laukia prasmingi susitikimai, įdomūs pokalbiai, edukacijos ir daug kitų pramogų. Renginyje dalyvius užims ne tik entuziastingas bibliotekos kolektyvas, bet ir kviestiniai svečiai.

Visi neabejingi muzikai kviečiami į susitikimą-pokalbį su mūsų kraštiečiu muzikos kūrėju ir prodiuseriu Leonu Somovu. Sužinosite, kaip vingiavo sėkmingo vyro kelias nuo pirmų muzikinių bandymų iki didžiųjų šalies scenų.

Kūrybinio rašymo dirbtuves ves rašytoja Sandra Bernotaitė. Iš Australijos į Lietuvą gyventi grįžusi menininkė šiuo metu aktyviai dalijasi savo patirtimi su visais norinčiais išmokti rašyti.

Psichologė, meno terapijos specialistė Justina Gervytė kvies į kūrybiškumo ugdymo užsiėmimą. Kūrybines dirbtuves vaikams „Šiaudelių dekoravimas“ ves tinklaraščio „Liksmorijos“ autorė Inga Kanišauskė. Animatorė Rūta Amina mažuosius lankytojus pakvies tapti piratais – šokti, dainuoti ir, žinoma, ieškoti lobio.

O kaip Jūs praleisite kultūringiausią metų naktį?

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.