Kelionių įspūdžiai iš tolimų kraštų

Abu Dhabi
Data:2019-05-28
Laikas:17:15
Vieta:Konferencijų salė
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Kviečiame susitikti su keliautoju Antanu Skindzera ir išgirsti jo kelionių įspūdžių iš Omano, Irano ir Jungtinių Arabų Emiratų. Pamatysite nuotraukų galeriją, išgirsite apie šių šalių istoriją, gamtą, visuomenę, galėsite užduoti klausimų ir gauti vertingų patarimų.

Pasak A. Skindzeros, Omanas dar mažai turistų atrastas. „Kai lankiausi sostinėje Muskate, tuo metu buvau kone vienintelis pavienis klaidžiotojas su kuprine ant pečių. Nustebino neregėto grožio Didžioji mečetė, viena seniausių turgaviečių arabų pasaulyje, Omano nacionalinis muziejus ir kiti įdomūs lankytini objektai.

Iranas – Persų civilizacijos lopšys. Jo istorija siekia kone 4000 metų. Jungtiniai Arabų Emyratai ,atvirkščiai, dar jauna valstybė, kuriai vos 47 metai. Iki atrandant naftą šiame regione, gyvenimas tose vietose buvo labai kuklus. Abu Dabio šeichas Zaidas sujungė 7 emyratus, įkūrė valstybę, perėmė naftos gavybą ir nuo tada prasidėjo neįtikėtinas šalies šuolis ekonomikoje, socialinėje sferoje ir pan.“

Ateikite ir pakeliaukite mintimis po užburiančius kraštus!

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.