Naujoji Zelandija – septintasis pasaulio žemynas

Rytas Šalna
Data:2019-04-24
Laikas:17:15
Vieta:Konferencijų salė
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Bibliotekos konferencijų salėje kviečiame į susitikimą su geografu, keliautoju Rytu Šalna.

Susitikime keliautojas dalinsis įspūdžiais iš Naujosios Zelandijos, dėl įspūdingos gamtos dažnai vadinamos rojumi žemėje. 
Rytas Šalna – Lietuvos geografas, Lietuvos geografijos mokytojų asociacijos prezidentas, gidas, keliautojas ir žurnalistas. Pradėjęs keliauti vos 12 metų, R. Šalna yra aplankęs 80 valstybių ir beveik visus žemynus, išskyrus Antarktidą. Naujoji Zelandija – viena iš keliautojų mėgstamiausių šalių.

R. Šalna rašo straipsnius, pažintines knygas mokiniams ir visuomenei, taip pat geografijos, istorijos vadovėlius ir metodinės literatūros leidinius. Keliautojas veda pažintines ekskursijas, kaip gidas dirbo Europoje, Afrikoje, Šiaurės ir Pietų Amerikoje, Azijoje, Australijoje ir Okeanijoje.

Kviečiame susitikti ir keliauti drauge!

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.