Knygos konkursas 2019

Š.m. balandžio 12 d. Šiaulių apskrities Povilo Višinskio bibliotekoje Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešosios bibliotekos darbuotojos Šarūnė Leikienė ir Greta Diliūnaitė dalyvavo pasitarime dėl ,,Knygos konkurso 2019“ organizavimo Panevėžio regiono savivaldybių viešosiose bibliotekose.

Šiaulių apskrities Povilo Višinskio bibliotekoje šis konkursas vyksta jau ne pirmus metus ir Šiaulių apskrityje yra gerai žinomas bei sulaukęs didelio moksleivių susidomėjimo. Nuo šių metu Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešoji biblioteka tampa ,,Knygos konkurso 2019“ partnere, todėl džiaugiamės, kad šis konkursas bus vykdomas ir Panevėžio regiono savivaldybių viešosiose bibliotekose. Tikimės, kad Panevėžio regiono savivaldybių viešųjų bibliotekų lankytojai noriai dalyvaus šiame konkurse, ne tik dėl galimybės laimėti puikius prizus, bet ir dėl vertingų pažinčių su Lietuvoje gerai žinomais visuomenės veikėjais bei dėl progos išbandyti save!

Konkursas vyks š.m. spalio – lapkričio mėnesiais. Platesnė informacija bus skelbiama netrukus www.pavb.lt bei Panevėžio apskrities G. Petkevičaitės-Bitės viešosios bibliotekos ,,Facebook“ paskyroje.